Airfair / Fly-in en jubileum:

NOTAM:
B0638/22: Deventer/Teuge: Aerodrome Available, prior permission required
Q) EHAA/QFAAP/IV/NBO/A/000/999/5215N00603E005
AD PPR FOR NON-HOMEBASED ACFT.
CONTACT OPS AT LEAST 1 HR PRIOR TO ARRIVAL AT TEL +31 (0)55 323 8586.
FOR ACFT REGISTERED AND CONFIRMED 
FOR THE FLY IN VIA THE AMN WEBSITE, CONTACTING OPS IS NOT REQUIRED.
FROM: 10 Sep 2022 07:00 GMT (09:00 CEST) 
TO: 10 Sep 2022 18:00 GMT (20:00 CEST) 

Airfair:
• De Airfair Teuge begon al om 10:00. Flinke buien in de ochtend weerhield de formatie van vijf er niet van, om vanuit Hoogeveen over te komen.
• In de middag klaarde het weer duidelijk op en dit leverde een behoorlijk aantal toestellen op.
• De organisatie sprak dan ook over een geslaagd evenement, waar zo’n 1200 bezoekers op afkwamen.
• Hieronder een selectie van de foto’s…

AMN 10-jaar:
• Ondanks het slechte zicht kwam een formatie van vijf toestellen over vanaf Hoogeveen voor het jubileum van AMN. Dit aantal werd later nog aangevuld door meer historische toestellen.

In Holland:
• De Dragonfly die pas sinds kort op Teuge staat, kwam diverse malen taxiënd langs.

Een groot deel van de bezoekers/deelnemers:

Wat anderen schrijven:
• 112 in beeld: https://112inbeeld.nl/grote-drukte-bij-airfair-teuge
• Piloot en Vliegtuig: https://www.pilootenvliegtuig.nl/2022/09/10/gezellige-drukte-op-piloot-en-vliegtuig-airfair/
• AirOnline: https://www.aironline.nl/weblog/2022/09/11/taxiproeven-met-elektrische-dragonfly-op-teuge/


Website: www.RoyWassink.nl | Het Geheugen van Teuge
Facebook: https://www.facebook.com/roy1969
Twitter: https://twitter.com/HTeugeDeze site is een privé-initiatief | https://roywassink.nl/disclaimer/


Copyright © 2022 Roy Wassink | #Teuge #vliegveld #airport