Teuge – Oktober 2021:


NOTAMS:

1) B0658/21: Deventer/Teuge: Aerodrome limitation **NEW** 
Q) EHAA/QFALT/IV/NBO/A/000/999/5215N00603E005
PPR REQUIRED FOR PROPELLER OR TURBOPROP AIRCRAFT WITH MTOW 6000KG 
OR HEAVIER AND FOR ALL JET AIRCRAFT REGARDLESS OF THEIR WEIGHT.
FROM: 29 Sep 2021 08:09 GMT (10:09 CEST) 
TO: 29 Dec 2021 10:00 GMT (11:00 CET)  EST  EST

10) B0486/21: Deventer/Teuge: Instrument approach procedure limitation
Q) EHAA/QPILT/I/NBO/A/000/999/5215N00603E005
IFR CIRCLING RWY 08 NOT AVBL.
FROM: 12 Jul 2021 07:46 GMT (09:46 CEST) 
TO: 12 Oct 2021 09:00 GMT (11:00 CEST)  EST  EST

Ex OK-BRM


PH-PSM BRM Aero Bristell B-23 (021/2021):
UHE / LKKU Kunovice Airport (27 & 28/09/21 lokale vluchten als OK-BRM).
LKKU – xxxx (29/09/21 als OK-BRM).
Strakonice, Czech Republic – EHTE (30/10/21 als OK-BRM).
Op zondag 10 oktober werd het toestel getankt, in afwachting van zijn BvL. De registratie OK-BRM schijnt een fabrieksregistratie te zijn en zal hergebruikt gaan worden.

NOTAM:
1) B0694/21: Deventer/Teuge: Instrument approach procedure limitation **NEW** 
Q) EHAA/QPILT/I/NBO/A/000/999/5215N00603E005
IFR CIRCLING RWY 08 NOT AVBL.
FROM: 12 Oct 2021 08:20 GMT (10:20 CEST) 
TO: 12 Jan 2022 13:00 GMT (14:00 CET)  EST  EST

Cessna N5010 (SOLO) weer terug op Teuge:
• Na een vlucht van iets meer dan twee uur, arriveerde Travis Ludlow met de Cessna 172 waarmee hij in recordtijd om de wereld vloog, op Teuge.

Caravan ZS-XXL onderweg naar Teuge?:
• Vrijdag 15 oktober vertrok de nieuwste aanwinst voor het Paracentrum vanaf Johannisburg.
15/10/21 Tambo Int’l (FAOR / JNB) – Lanseria (FALA / HLA).

“Apache43”. Foto: Joshua Prijs…

Apache maakt voorzorgslanding op Teuge:
• Woensdag 20 oktober maakte een Apache AH64 een voorzorgslanding op vliegveld Teuge.
• De “Apache43″ (Q-26) vloog samen met de “Apache44” (Q-24) en riep in de omgeving van Diepenveen Teuge op met een “PAN PAN PAN Fire Warning Indicator” melding. In tegenstelling tot een Mayday call wordt PAN PAN PAN gebruikt voor een melding die wel urgent is, maar niet levensbedreigend.
• De Apache, die in de omgeving vloog voor de oefening Longbow Strike en vloog rechtstreeks naar de kop van de baan (final) voor baan “26” (Oost-West).
• Het toestel kon na de landing op eigen kracht de baan verlaten en werd voor de havendienst geparkeerd, in afwachting van de technische dienst.
• De “Apache44” ging, na enige tijd rond te hebben gevlogen, weer terug naar de thuisbasis Gilze-Rijen.

Wat anderen schrijven:
• GLD.nl – https://www.gld.nl/nieuws/7394473/monument-voor-neergestorte-piloten-op-ermelose-heide
• DeStentor – https://www.google.com/url?rct=j&sa=t&url=https://www.destentor.nl/columns/een-boodschap-aan-alle-klaagneuzen-die-zeuren-over-herrie-van-vliegveld-teuge~ab2fbdd2/&ct=ga&cd=CAEYACoUMTY1NzI1NDk5Mzc1NzQ2MDE5MjkyGTI3N2RhNGU0ZmY3NTQ4YzQ6bmw6bmw6Tkw&usg=AFQjCNH7PICz0Y0Yj-JT4wzxtnPi5kmdBA
• DeStentor – https://www.google.com/url?rct=j&sa=t&url=https://www.destentor.nl/regio/hou-op-over-ruzie-zeggen-ze-in-het-dorp-die-luchthaven-hoort-bij-teuge~a0ccd209/&ct=ga&cd=CAEYACoUMTgzNTE3Mzc2MTcxMjc4NzE5NDgyGTI3N2RhNGU0ZmY3NTQ4YzQ6bmw6bmw6Tkw&usg=AFQjCNHwkpqGR6BzcWhi0W52h7EX9nk6SA

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s