Teuge – september 2021:

NOTAM:

B0455/21: Deventer/Teuge: Aerodrome limitation **NEW** 
Q) EHAA/QFALT/IV/NBO/A/000/999/5215N00603E005
PPR REQUIRED FOR PROPELLER OR TURBOPROP AIRCRAFT WITH MTOW 6000KG 
OR HEAVIER AND FOR ALL JET AIRCRAFT REGARDLESS OF THEIR WEIGHT.
FROM: 29 Jun 2021 08:32 GMT (10:32 CEST) 
TO: 29 Sep 2021 12:00 GMT (14:00 CEST) 

B0486/21: Deventer/Teuge: Instrument approach procedure limitation **NEW** 
EHAA/QPILT/I/NBO/A/000/999/5215N00603E005
FR CIRCLING RWY 08 NOT AVBL.
FROM: 12 Jul 2021 07:46 GMT (09:46 CEST) 
TO: 12 Oct 2021 09:00 GMT (11:00 CEST)

PH-KLA en PH-KLB…

NOTAM:
1) B0577/21: Teuge: Fuel availability not available  **NEW** 
Q) EHAA/QFUAU/IV/NBO/A/000/999/5215N00603E005
AVGAS NOT AVBL.
FROM: 05 Sep 2021 07:27 GMT (09:27 CEST) 
TO: 07 Sep 2021 18:00 GMT (20:00 CEST)

Zondagmiddag was het probleem al weer opgelost en kon er weer getankt worden…

NOTAM:
1) B0588/21: Teuge: Fuel availability not available  **NEW** 
Q) EHAA/QFUAU/IV/NBO/A/000/999/5215N00603E005
NO AVGAS 100LL AVBL.
FROM: 08 Sep 2021 16:48 GMT (18:48 CEST) 
TO: 09 Sep 2021 18:00 GMT (20:00 CEST)  EST  EST

Wat anderen schrijven:
• De Stentor – https://www.destentor.nl/apeldoorn/platform-vlieghinder-gelderland-verdubbelt-gebruiksruimte-voor-vliegveld-teuge~a502ff87/
• Piloot en Vliegtuig – https://www.pilootenvliegtuig.nl/2021/09/10/piloot-en-vliegtuig-airfair-2020/

Activiteiten op zaterdag 11 september:
• Op zaterdag 11 september werd wederom de Piloot en Vliegtuig Air Fair gehouden.
• De geplande hoogvliegersdag werd de vrijdag ervoor helaas afgelast vanwege het verwachte (slechte) weer.

De N717RD is inmiddels vertrokken richting Amerika…

Registernieuws:
• 01/09/21 ZS-XXL(wordt PH-SPoT) aangekocht als vervanging voor de PH-FST.
• 01/09/21 PH-KPG EHTE-EHLE (aflevering naar Wings Over Holland).
• 15/09/21 N717RD EHTE-Wick.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s